Zagreb, Europski dom, 16. veljače 2022.

Ured za udruge Vlade RH 16. veljače 2022. godine na prigodnoj svečanosti u Europskom domu u Zagrebu dodijelio je 22 ugovora Europskog socijalnog fonda o financiranju za Poziv „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ ukupne vrijednosti 10.030.983,10 kuna.

Ugovor o financiranju projekta „PRAVO NA DOM I MIRNA REINTEGRACIJA HRVATSKOG PODUNAVLJA“ preuzeli su na istoj svečanosti i partneri Zajednica povratnika Osječko-baranjske županije i Heroji Osijeka.

Svečanosti su nazočili Helena Beus, Ravnateljica Ureda za Udruge Vlade RH; dr. sc. Špiro Janović, Državni tajnik Ministarstva hrvatskih branitelja, Marko Pavić, Predsjednik Saborskog odbora za regionalni razvoj i fondove EU i Luka Bogdan, Zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za programe Europske unije.

Hvala na podršci Uredu za Udruge Vlade RH, Ministarstvu hrvatskih branitelja i Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnoga društva što ste u teškim vremenima uz nas i prepoznali naše projekte za boljitak zajednice.