Osijek, 26. listopada 2022.

Svečani protokol obilježavanja blagdana Svih svetih i  Dušnog dana za nestale i poginule hrvatske branitelje te civilne žrtve Domovinskog rata održati će se dana 31.10 2022 godine (ponedjeljak) u 10 sati kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata na Trgu slobode i u 11 sati kod zajedničke  grobnice za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Centralnom groblju u Osijeku.

Sveta misa zadušnica održati će se 02.11.2022. godine u vojnoj kapelaniji “Svetog Leopolda Bogdana Mandića” Osijek, objekt vila, D. Cesarića 1 s početkom u 8:15 sati, koju će služiti vojni kapelan don Josip Kešinović.

Delagacija Heroja Osijeka pridružiti će se svečanom protokolu polaganja vijenaca i paljenja svijeća te Sv. misi zadušnici zajedno sa Koordinacijom udruga branitelja i stradalnika Domovinskog rata Osječko-baranjske županije i na taj način izraziti pijetet poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima u prigodama  31. obljetnice ustroja 130. brigade HV i obilježavanju blagdana Svih svetih i Dušnog dana.