MOŽETE OČEKIVATI – NEOČEKIVANO!
Najpoznatiji hrvatski komičar Željko Pervan 18. rujna u Osijeku po prvi puta izvodi predstavu “Priče iz Minhenske bojne” !

Heroji Osijeka u sklopu provođenja odobrenog projekta Ministarstva hrvatskih branitelja “RESOCIJALIZACIJA HRVATSKIH BRANITELJA KROZ KAZALIŠTE I KULTURU” s ciljem psihološkog i socijalnog osnaživanja hrvatskih branitelja, hrvatskih branitelja sa invaliditetom, HRVI, stradalnika i članova, obitelji smrtno stradalog i nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata organiziraju nastup najpopularnijeg hrvatskog komičara Željka Pervana na terasi osječkog caffe-a KORZO 23 sa urnebesnim stand up comedy show programom u petak 18. rujna 2020. god. u 20 sati.

Željko Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje i u inozemstvu.

Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoj novi show “PRIČE IZ MINHENSKE BOJNE” izvodi po prvi puta i najavljuje ga riječima „Možete očekivati – neočekivano“! U drugom dijelu programa Pervan nastavlja “PRIČE IZ ORMARA”.

Najbolji hrvatski komičar Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i do sada, za Osijek sprema gotovo dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja.